نگاهی به بازار مجد، جاذبه گردشگری مشهد | جهانی از جنس تور و گیپور و دکمه... کنکاشی تاریخی درباره پیشینه و دلایل نام‌گذاری محله قدیمی «قبر میر»در مشهد | نامی سرگردان بین «میر علیمون» و «میرتقی‌الدین» فرماندار مشهد: آماده میزبانی از دومین همایش دیپلماسی منطقه‌ای هستیم ادامه روند عملیات اجرایی بوستان شهربانو آفتاب در مشهد هوای مشهد برای گروه‌های حساس، ناسالم اعلام شد (۲۸ مهر ۱۴۰۴) کاهش نسبی آلودگی هوای مشهد از فردا (سه‌شنبه، ۲۹ مهر ۱۴۰۴) | گروه‌های حساس بااحتیاط نفس بکشند سخنگوی هیئت رئیسه مجلس: هیچ مصوبه‌ای درباره ازدواج موقت اتباع خارجی با زنان ایرانی برای اخذ تابعیت وجود ندارد یعقوبی: شهرداری در مدیریت بحران‌ها همواره پیشگام بوده است ۷ پروژه بزرگ ترافیکی مشهد با اعتبار ۴ هزار میلیارد تومان تا پایان ۱۴۰۵ تکمیل می‌شود سلیمی: دستورالعمل‌های اجرایی آیین‌نامه «مشهدِ دوستدار سالمند» در حال تدوین است «آیین‌نامه جامع بازآفرینی شهری» برای نخستین‌بار در کشور به‌صورت آزمایشی در مشهد اجرا می‌شود مقابله با آلودگی هوای مشهد، نیازمند عزم ملی و برنامه‌ریزی منسجم افزایش فرونشست در مشهد با برداشت‌های بی‌رویه آب از چاه‌ها | شیب تند فرونشست در بافت مرکزی شهر چشم انداز نوین برای ورزش وجوانان خراسان رضوی نقش شورای اسلامی شهر مشهد در توسعه فضا‌های ورزشی رئیس‌جمهور، فردا (۲۸ مهر ۱۴۰۴) به دانشگاه تربیت مدرس می‌رود همه چیز درباره جشنواره عطر و طعم پاییزی ۱۴۰۴ در مشهد + زمان و محل برگزاری دستور دادستان مشهد برای شناسایی عوامل هنجارشکنی فرهنگی در سطح شهر آلودگی، همچنان همراه پاییز مشهد | هوای شهر برای کودکان و سالمندان خطرناک است (یکشنبه، ۲۷ مهر ۱۴۰۴) انتخاب شهرداری مشهدمقدس به‌عنوان دستگاه منتخب حوزه «توسعه خدمات شهری و خدمت‌رسانی برتر»
سرخط خبرها

وزیر کشور: نگاه به مشهد و به ویژه برنامه‌های دهه آخر ماه صفر، ملی است | بازگشت ۲ میلیون تبعه غیرمجاز به افغانستان تا پایان سال ۱۴۰۴ + فیلم

  • کد خبر: ۳۵۲۴۰۰
  • ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۷:۵۴
وزیر کشور: نگاه به مشهد و به ویژه برنامه‌های دهه آخر ماه صفر، ملی است | بازگشت ۲ میلیون تبعه غیرمجاز به افغانستان تا پایان سال ۱۴۰۴ + فیلم
وزیر کشور گفت: حضور ما حاکی از نگاه ملی به مشهد بوده و نگاه به مشهد و به‌ویژه برنامه‌های دهه آخر صفر، همانند اربعین نگاه ملی است.  
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، اسکندر مؤمنی امروز، ۲۷ مردادماه، با ورود به مشهد به منظور بررسی خروج اتباع از مرز و برنامه‌های دهه آخر صفر در مشهد، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ما در این سفر، دو برنامه عمده داریم که یکی بازدید از مرز و بررسی روند انسداد آن بوده و دیگری جلسه عصر امروز درخصوص برنامه‌های دهه آخر صفر در مشهد است.

وی افزود: در این ایام، از اقصی نقاط ایران و برخی کشور‌های دیگر به مشهد می‌آیند که در جلسه امروز، تأمین امنیت عمومی برای زائران، پشتیبانی‌های لازم، حمل‌ونقل و مسائلی از این دست بررسی و کمک خواهد شد.

مؤمنی ادامه داد: حضور ما حاکی از نگاه ملی به مشهد است. مشهد متعلق به همه ایرانیان بوده، بنابراین باید همه کشور کمک کند. حضور ما در مشهد و جلسه عصر این است که دستگاه‌های ملی نیز حضور پیدا خواهند کرد تا اگر پشتیبانی نیاز بود، انجام دهیم. نگاه به مشهد و به ویژه برنامه‌های دهه آخر صفر، همانند اربعین نگاه ملی است.  

وزیر کشور درخصوص آخرین آمار خروج اتباع از کشور عنوان کرد: آمار یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر است که بیش از ۷۰ درصد خودمعرف بودند و بیشترین خروج در کشور از مرز‌های خراسان رضوی است. در گام اول، اتباع غیرمجاز خارج خواهند شد که دو میلیون نفر هستند. برنامه‌ریزی شده این تعداد، تا پایان سال با عزت و احترام بازگردند.

وی اضافه کرد: ما سابقه تاریخی مشترکی با کشور‌های همسایه به‌ویژه افغانستان داریم و این خروج به‌معنای مهاجرستیزی نیست. هر کشوری مقررات و ضوابط خود را دارد. بیش از ۶ میلیون نفر از افغانستان در ایران حضور دارند که در گام اول، بازگشت دو میلیون تبعه غیرمجاز در دستورکار است. هر تبعه غیرمجاز باید به کشور خود بازگردد، منتها با سیر مراحل قانونی و با احترام و حفظ کرامتش.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->